diumenge, 5 de gener del 2014

LES COSES QUE NO SUMEN, RESTEN:


Ara que comença un any nou, podem fer el propòsit de ser més eficients i eficaços quant treballem. Una manera és tenir només les coses que necessitem i tenir-les a prop i preparades, eliminant aquelles que no ens aporten res.

Millorar no és tant sols acumular. O millor dit, millorar és desfer-se'n de tot el que no és imprescindible i que tota la nostre vida flueixi adequadament. El que és superflu s'emporta energia.

Si a sobra de la taula on treballem tenim coses que no necessitem, ens roben l'atenció, el temps i l'energia. Si les coses que ens envolten no ens fan sentir be, no ens enriqueixen, les hem de treure i deixar tant sols tot el que necessitem que ha d'estar a ma, ben cuidat i preparat per poder-lo fer servir.

La nostra carpeta d'entrada està plena d'e-mails que ens distreuen in no aporten res? A la paperera de reciclatge sense més!

La nostra bústia de correu està plena de propaganda? apuntis a la llista Robinson!

Tenim la casa plena de "PONGOS"? Desfaci-se'n!

Els calaixos i armaris de la cuina estan plens d'útils inútils? A fora!

Es passa el dia anant d'una habitació a l'altre traslladant coses i fent dos mil passes inútils? Reflexioni i posi tot el que és necessari en una habitació!

Ha deixat una muntanya de roba que no necessita acumulada des de fa mesos? A donar-la!

El que no suma, resta.